Bel ons: 020 411 0001

Burgemeester de Vlugtlaan 21 – 1063 BG Amsterdam

 info@modelux.nl

Volg ons

Modelux en Nesla Toprak

Met passie voor bruidsmode en avondmode heeft Nesla Toprak, Modelux opgericht. Inmiddels bestaat Modelux bijna 18 jaar. Bij Modelux staat de klant centraal, grote maten, hijabi mode, avondjurken, een jurk namaken en gewoon het hebben van een super mooie collectie bruidsjurken. We denken graag met je mee.

Werkwijze in het kort

  1. Jurk uitzoeken op de website of in de winkel
  2. Pasafspraak maken
  3. Jurk aanpassen of eigen ontwerp aanleveren
  4. Levertijd bedraagt 6 weken
  5. Aanbetaling van €50 (Niet tevreden, aanbetaling terug)
  6. Jurk afhalen

Ons Team

Ons team bestaat met name uit Nesla en stagiares. Wij zijn allen gemotiveerd en staan klaar om je te ondersteunen voor jouw bijzondere dag.

Kwaliteit en Service

Naast een mooie collectie heeft Modelux zich gefocust op kwaliteit en service. Wij vinden het een eer als jij je bruidsjurk door ons laat verzorgen.

We zullen er alles aan doen om jou als klant tevreden in je jurk te laten trouwen. Zo bieden wij een gratis stoombehandeling voor je jurk, dit betreft bruidsjurken en avondjurken!

Daarnaast realiseren we ons, dat niet iedereen de jurk na de bruiloft in de kast wilt laten hangen. Mocht je de jurk na het feest willen verkopen, kunnen wij je hierin ondersteunen.

Contact

Onze winkel is gevestigd in Amsterdam, Burgemeester de vlugtlaan 21, 1063 BG Amsterdam.

Voor avondjurken kan je langskomen op de genoemde openingstijden. Voor bruidsjurken kunt u bij ons alleen op afspraak langskomen. Om een afspraak te maken, zijn wij via de mail bereikbaar via info@modelux.nl.